Elektronik

Sådan slipper du for en glat indkørsel

single-image

Hvornår har vi sidst haft en hvid jul? Det er noget tid siden efter hånden. Det er ikke ligefrem sne, der præger vores vintersæson for tiden. I stedet får vi en masse regn, ligesom vi egentlig også får resten af året. Desværre gør vores vejrtemperatur bare ikke, at denne regn bliver til sne. En ting er dog alligevel helt sikker, og det er, at det i særdeleshed sagtens kan blive koldt om vinteren. Og dermed også glat.

Salt vinder kampen over is

Selvom vi ikke får meget sne om vinteren, så får vi nemlig i stedet utrolig meget is. Det kolde vejr, vi har, sørger nemlig for, at alt den regn vi får, bliver lavet om til is. Det kolde vejr er altså med til, at vi får glatte veje. Noget der er utrolig farligt at færdes i. Både på gåben eller med diverse transportmidler. Det kan faktisk være utrolig farligt ikke at få gjort noget ved disse glatte veje, men dette kan du få løst med en saltspreder. For som du sikkert allerede er klar over, så smelter saltet nemlig isen, og dermed bliver is opløst ved at sprede salt over det med din saltspreder.

Send børnene afsted i vintertiden med god samvittighed

Der er heller ikke noget værre som forældre at går at bekymre sig konstant. Styrter børnene nu på cykel på vej til skole, fordi det er glat? Det kan godt blive en lang vinter, hvis man skal gå og være urolig over det konstant. Men hvis man nu selv sørger for at have sin egen indkørsel og fortovet ude foran sit eget hus isfrit, så har man da selv gjort noget for, at der ikke skal ske ulykker. Så ingen grund til bekymring, og samtidig med det vil naboerne helt sikkert også sat pris på, at der bliver taget ansvar hos alle.

You may also like