Gode råd

Derfor er ejendomsservice den nemme løsning

single-image

For mange virksomheder venter der en både økonomisk og tidsmæssig besparelse i at overgå fra flere forskellige underleverandører til en ejendomsservice, der kan klare alle virksomhedens rengøringsbehov og vedligeholdelsesopgaver.

Årsagen er naturligvis, at du har en kontrakt og en leverandør, som styrer alle forhold på og omkring ejendommen – både indendørs og omkring dine udearealer.

Det hjælper ejendomsservice dig med

Når du indgår en aftale med din ejendomsservice, kan du ofte sammensætte den efter dine vilkår. Har du f.eks. ikke så mange grønne områder, skal dette naturligvis ikke med i aftalen. Har du omvendt behov for at få ryddet sne omkring parkeringsarealer, kan dette forhandles med ind i aftalen, da din serviceaftale bygges på dine behov.

En typisk ejendomsservicevirksomhed kan hjælpe med:

Pleje af indeområder:

Det er rart at kunne invitere kunder og samarbejdspartnere inden for, velvidende at der er næsten klinisk rent. En servicevirksomhed kan tage sig af dine områder, så der er fejet og vasket gulv, ligesom trappevask er en mulighed. Sidstnævnte kan være en god idé, da der ofte ligger meget skidt på trappetrinene, som bliver sparket rundt af dem, der bruger trappen. Måtteservice er også en god investering. En måtte tager meget af det skidt og snavs, vi slæber med ind ude fra, men skal naturligvis vaskes, hvis den skal have kapacitet til at snuppe skidtet. De store og tunge måtter kan dog ikke bare kommes i vaskemaskinen, hvorfor de skal hentes, renses og leveres igen.

Overvej desuden, om din ejendomsservice skal tage sig af serviceopgaver som at sørge for, der er toiletpapir på jeres WC, at kantinens opvask bliver klaret osv. På den måde er der ingen fnidder i dagligdagen, der kan skabe diskussioner om, hvem der skal klare hvad internt. Den ekstra service tillader de ansatte at fokusere helt og holdent på deres arbejde.

Pleje af udendørsarealer:

Din plæne, buske, træer og andre planter skal naturligvis plejes og passes, så det ikke vokser vildt og giver et indtryk af en sløset virksomhed. Desuden kan det være rart for personalet, hvis det er muligt at bevæge sig ud til udeområderne og nyde dem til fulde.

Bemærk at der ofte kan laves aftaler om daglig snerydning i vintersæsonen, så personale, kunder og partnere kan komme frem til døren uden at risikere at falde på vejen dertil.

You may also like