Gode råd

Fælder til skadedyr

single-image

Skadedyr kan lave virkelig store skader på bygninger, inventar og husdyr – eksempelvis fjerkræ. Er du plaget af disse skadedyr, så kommer du altså langt ved blot at sætte fælder op, som er rettet mod de invasive skadedyr, som eksempelvis minke, måre og ræve.

Mårfælder – slut med mår på loftet

Er det for tiden gået op for dig, at der faktisk kommer en masse tøj fra dit loft? Så kan det altså meget vel stamme fra en husmår, og den gør faktisk mere skade, end blot at støje. En husmår gnaver og graver nemlig i husets isolering, og er du rigtig uheldig, så gnaver den også i alle dine ledninger. Det værste, der kan ske, er dog at måren får unger på dit loft. Sker dette vil du hurtigt erfare, at der er ligesom at have en invasion af festglade dyr, som larmer meget og ødelægger meget.

Du kan nu gå og undre dig over, hvordan måren overhovedet er kommet op på loftet i første omgang. Men en mår kan faktisk komme ind af et hul på størrelse med et hønseæg, og det er derfor yderst vigtigt, at du gennemgår dit hus og tag for selv de mindste sprækker og revner – og derefter straks får dem lukket til med trådnet.

Er måren først kommet ind kan du med fordel skaffe nogle mårfælder. De smarte mårfælder skal sættes, hvor måren opholder sig mest, hvilket typisk er på loftet. Du skal nu blot have lokket måren ind i en af dine mårfælder, og du har dermed fået styr på alle dine skadyrsproblemer.

Der findes et stort udvalg af mårfælder, og du skal altså blot vælge den, som du syntes passer bedst til situationen. Mårfælder er yderst effektive, og du fanger med garanti det irriterende skadedyr, hvis du sætter en mårfælde op. Så nu er der vidst ikke så meget mere at sige, end at du lige her kan finde et stort udvalg af mårfælder – held og lykke med indfangningen

You may also like