Gode råd

Kom sikkert i hus med rådgivning til dit forældrekøb

single-image

Livet kan lige pludseligt gå meget hurtigt, når børnene begynder at flytte hjemmefra. Depositum skal betales, senge og kommoder skal op på 2. sal, og selvom, at der som forælder følger en del frihed, kommer de fleste også til at savne børnene. For mange forældre bliver den ultimative afskedsgave derfor også et forældrekøb. Ikke desto mindre vil du formegentlig gerne tilbringe så meget som muligt af de sidste måneder, hvor dit barn bor hjemme, sammen med dem i stedet for at rende rundt i fremmede storbyer og sætte dig ind i, hvilken bolig nu er det bedste match til dig og dit barn. Hvis du finder dig selv i denne situation, kan du overveje at få rådgivning til dit forældrekøb.

 

Hjælp til at finde den perfekte bolig

Du kender det sikkert fra, da du selv købte hus: Der er masser af kringlede og snørklede veje, man skal følge, når man køber bolig. Adskillige bankmøder, åbent hus i øst og vest og hvad, der kan virke som en evindelig priskamp i håbet om, at det sikrer købet. Selvom det selvfølgelig ikke er alt, der kan løses af en rådgiver, kan du dog lette en signifikant byrde i forhold til at finde en egnet bolig, planlægge budget og husleje, køb, skatter ved købet osv., hvis du finder den rette rådgiver. Ved sådan en investering hjælper du ikke blot dit barn, men også dig selv på vej i processen.

 

Ikke en død investering

En frygt, som nogle kan have ved forældrekøbet er, at lejligheden ikke kan videresælges, når børnene engang igen skal videre. Dog kan du roligt regne med, såfremt du har fået grundig vejledning, at din bolig stadig er attraktiv til den tid. Du ved, at du investerer i en bolig i et godt kvarter med rimelig husleje, og det er aldrig utiltrækkende for fremtidige købere.

You may also like