Gode råd

Råd til at komme ned i gear

single-image

Sommetider kan hverdagene blive lange, og du ser frem til næste ferie. Selvom du ikke planer i weekenderne, får du alligevel ikke følelsen af at være kommet helt ned i gear. Du har stadig de huslige pligter og gøremål, som skal ordnes. Mange ser derfor frem til ferie, hvor de har muligheden for at slappe af og få fornyet energi.

Råd

  1. Hvis du har en hektisk hverdag, kan du ikke blive afslappet med det samme, når ferien melder sig. Du bliver derfor nødt til at lave en overgang mellem stressen og afslapningen, og give dig selv lov til dette. Tag tid ud i kalenderen op til ferien, når du kan slappe af.

  2. Der findes utallige ferieformer, og ikke en er den rigtige. Det handler om at finde ud af, hvilken ferieform, som passer dig. Er du til storbylivet, charter eller en tur i sommerhus? Hvis du ønsker at få en lille pause fra hverdagen, kan du tage i luksus sommerhus. Her kan du lade batterierne op uden, at det er langt væk hjemmefra. Kig i kalenderen og book et luksus sommerhus.

  3. Når du holder ferie, skal du være tilstede i nuet. Brug tiden sammen med familien, og omfavn den. Sæt jer om et bord og spil en masse spil. De bedste ferieminder skabes, når I er nærværende og har et fællesskab. Om morgen kan du starte dagen med en god kop kaffe udenfor, og hør fuglene kvidre.

Undgå de sociale medier

I dag bruger flere deres telefoner, og har dem med over alt. De er blevet en integreret del af en, men undgå at være på telefonen i ferien. Lad vær med at svare på arbejdsmails, se nyheder og holde dig opdateret på de sociale medier – du går ikke glip af noget på telefonen, men du går glip af nærværet sammen med din familie. Du kan eventuelt slukke den helt, så undgår du at tjekke den 24/7.

You may also like