Gode råd

Sådan vælger du den rigtige murer

single-image

Sådan vælger du den rigtige murer

Hvad skal man egentlig tænke over, når man skal vælge en murer? Hvad enten du leder efter murerservice i Kolding, på Sjælland eller i Odense, så er der nogle parametre, som det er fornuftigt at være opmærksom på.

Vælg en du føler, der lytter

I dit første møde med din nye, potentielle murer skal I gennemgå, hvilket arbejde der skal udføres. Det er nu, du skal være ekstra vågen. Det er bestemt ikke ligegyldigt at føle efter, om der er en god kemi mellem dig og din murer. I skal kunne tale sammen om tingene, og du skal fornemme, at han lytter til dig.

Vi foreslår, at du gennemgår opgaven sammen med mureren – gerne så meget ned i detaljer som muligt. Det er gennem god kommunikation, misforståelser undgåes. Du bør hurtigt kunne vurdere, om han lyder positiv omkring opgaven, om han selv kommer med forslag til forbedringer, eller om han fremstår tøvende.

Du skal sandsynligvis omgå mureren flere dag i træk, og så er det bare rarest, at man omgåes en, man kommer godt ud af det med.

Sammenlign priser

Priser inden for murerservice kan være meget forskellige. Det kan derfor være fornuftigt at mødes med flere murere, såfremt de kan give dig forskellige tilbud.

Vi mener dog stadig, at det mest essentielle er, at du vælger en murer, du er tryg ved og som virker professionel.

Vælg lokalt

Medmindre du bor i en storby, giver det et godt overblik at spørge lokalbefolkningen om anbefalinger. Mange murere lever på deres gode lokale ry – og ingen taler så sandt om en murer, som ham eller hende, der har fået noget lavet af mureren.

Det er samtidig andre fordele ved at vælge en lokal murer. I nogle tilfælde vil du kunne spare penge, fordi mureren ikke skal køre langt. Derudover har en lokal murer ofte bedre kendskab til lokallevering, hvorfor der også ofte er penge at spare på levering.

Bor du fx i trekantsområdet i Danmark, og leder du efter murerservice i Kolding, så husk at spørge rundt omkring. Der vil altid være nogen, der har en oplevelse at dele.

You may also like