Have

Spilaktiviteter som du kan have i haven

single-image

Hvis man trænger til noget frisk luft og få pulsen op, kan det være en god ide at have udendørs spilaktiviteter. Der findes en masse forskellige aktiviteter, som du kan foretage med børnene eller andre.

Leg dåseskjul

Dåseskjul er altid et hit hos de fleste børn, og hvis I har nogen ting, som børnene kan gemme sig bag ved eller lignende, vil denne leg være et hit. Legen kræver, at der er 4 deltagere eller flere. I skal finde en ting, som er dåsen, og det er her fangeren skal stå. Der er en person, som starter med at være fanger, og personen skal lukke øjnene og tælle til det, som I aftaler. Det skal være muligt at kunne nå at gemme sig på de talte sekunder, som fangeren skal tælle til. Mens fangeren tæller har de andre deltagere gemt sig, og når fangeren er færdig med at tælle, skal personen prøve at finde de andre deltagere. Hvis fangeren ser en af deltagerne, skal fangeren løbe hen til dåsen og sige personens navn. Herefter skal den fundne person komme hen til dåsen. Deltageren, som gemmer sig kan løbe hen til dåsen, og prøve at nå at komme derhen inden, at fangeren kommer derhen. Hvis en af deltageren kommer hen til dåsen før fangeren, kan deltageren råbe: ”Alle ud af dåse”, hvorpå alle skal komme frem. Hvorimod hvis fangeren finder alle deltagerne, så er reglen, at det er den første person, som blev fundet, som skal være fanger.

Basketball

En anden aktivitet man kan foretage sig sammen med familien, er basketball. Basketball kan du både øve og træne alene eller sammen med andre. Det kan derfor være en god ide at investere i et basketstativ, og Find dit basketstativ her. For at kunne spille basketball ordenligt kræver det, at man har et basketnet, basketstativ eller basketstander. Man kan få forskellige basketstativer eller basketstandere, og de er flytbare, hvilket gør, at I kan rykke den frem, når I skal spille. Man kan få justerbare basketstander, så man kan tilpasse basketstativet til den ønskede højde.

You may also like