Hus

3 gode flyttetips

single-image

Hvis du står og skal flytte, kan det godt virke virkelig uoverskueligt. Egentlig vil du nok gerne bare have det overstået, så du kan komme på plads i dit nye hjem. Hvor starter du lige henne, når du skal begynde at pakke ned? Hvem skal flytte dine ting? Hvordan passer du bedst på dine ting? Og hvad er smart at huske?

Tips til dig der skal flytte

Faktisk er det slet ikke så kompliceret at skulle flytte. Det kræver bare, at du tager tingene én ad gangen og forsøger at holde et nogenlunde overblik.

  1. Find en flyttemand. Hvis du har mange ting, der skal flyttes, kan det klart betale sig at kontakte en flyttemand, der kan flytte alle dine ting. Når du bruger en flyttemand, bliver det ofte gjort meget hurtigere, end hvad du selv kunne have klaret. Desuden har han prøvet det så mange gange før, at dine ting nok skal blive fragtet sikkert afsted.

  2. Saml dine vigtigste hverdagsting i en kasse. Nogle gange kan en flytning godt strække sig over flere dage, hvis det gamle og nye hjem f.eks. ligger langt fra hinanden. Derfor er det smart, hvis du samler nogle af dine mest nødvendige ting i en mindre kasse. Det kunne f.eks. være toiletsager, noget tøj, et viskestykke osv. Når først flytningen er sat i gang, har du nemlig ikke mulighed for at finde noget af det, som du står og mangler lige pludselig.

  3. Pak dine ting ned velorganiseret. Det er ikke altid muligt, men forsøg så vidt muligt at pak dine ting ned, så der er et system i det. Sørg for primært at have køkkenting samlet, ting til soveværelset samlet osv. Derefter kan du skrive på kassen, hvilket rum kassen hører til. Det gør det meget nemmere for dig, når du engang skal pakke ud igen.

You may also like