Hus

Giv dit barn en rolig og tryg nattesøvn

single-image

Der kan være mange årsager til, at din baby har svært ved at falde til ro om natten. Det er helt normalt, og det er ikke noget, du skal bekymre dig over. Der er nemlig heldigvis mange måder, hvorpå du kan hjælpe dit barn med at få en tryg og rolig nattesøvn, hvor han eller hun kommer helt ned i gear. Læs mere her om, hvordan du kan gøre.

Kugledynen

Det, dit barn sover i og sover med, har stor betydning for nattesøvnen. Du sover jo heller ikke godt, hvis madrassen er dårlig, eller hvis du har det for koldt eller for varmt. Derfor skal din baby naturligvis også have de bedste forudsætninger for at få en god nattesøvn.

Hvis dit barn sover uroligt og har svært ved at falde til ro, kan kugledynen være en rigtig god løsning. Kugledyne baby giver nemlig en smule tyngde ned over babyen. Denne tyngde giver en følelse af ro og tryghed omkring sig. Kugledyner har en rigtig god effekt, og det er helt sikkert værd at prøve.

Ro på i aftentimerne

Der er ofte rigtig meget gang i den i aftentimerne. Morgendagen skal forberedes og planlægges, og hele familien render som regel rundt. Dette er ikke godt for en lille baby, der forsøger at falde til ro. Faktisk er det en rigtig dårlig strategi og kan i sidste ende have stresskonsekvenser for barnet. Derfor er det en rigtig god ide at begynde at skrue tempoet ned to timer før, den lille skal puttes. Undgå også unødvendigt blåt skærmlys. Dette er også en forvirrende og stressende faktor i forhold til øjne og hjerne. Snak med bløde stemmer og læs en lille godnathistorie højt. Det er noget, der vidst kan få selv et voksent barn helt ned i gear.

You may also like