Gode råd Hus

Ikke alle har brug for samme bredbånd. Passer dit til dig?

single-image

Det er langt fra alle, der har brug for lige meget hastighed i forhold til, hvilke tjeneste de udfører på deres computere. Det kan f.eks. være, at du faktisk betaler mere for dit internet, end du har behov for. Men hvordan finder man ud af, hvor mange Mbit man f.eks. har brug for, hvis man ikke rigtigt ved noget om det? Du kan starte med at læse med i denne artikel, og så finder du sikkert svaret på det.

50-100 Mbit er til dig, der bor selv eller til dem

Hvis du bor selv, og hvis du ikke bruger din computer til at game på, så kan 50-100 Mbit være det perfekte match for dig. Det er klart også billigere med internet, hvis man er villig til at have en lavere hastighed. Men der er ingen grund til, at du har en imponerende hastighed, hvis du aldrig bruger den.

100-200 Mbit – når der er flere – eller du gamer

Hvis der er flere i hjemmet, og hvis det skal være muligt at streame fra flere forskellige enheder samtidig, er det dog ikke tilstrækkeligt at have en hastighed på 50-100 Mbit. Her skal man altså lidt højere op, og det betyder ganske logisk også, at prisen kommer til at stige lidt. Men det skal naturligvis være sådan, at man kan ligge og se hver sin serie på hver sin computer, hvis det er dét, man har lyst til.

200-300 Mbit til hjemmet med gamere

Men hvis man kan lide at bruge sin fritid på at game – hvilket der er mange, der kan lide at bruge tiden på – så skal man altså op og have lidt flere Mbit at gøre med. Det er super frustrerende at tabe i et spil, men det kan faktisk næsten være mere frustrerende, hvis man taber, fordi internettet er dårligt, og det ikke re muligt at gøre noget. Er du gamer, så anbefales det at kigge efter bredbånd med en hastighed på omkring 200-300 Mbit.

Hvor kan jeg blive klogere på bredbånd?

Du kan få et nemt overblik over forskellige udbydere af bredbånd og deres hastighed inde på https://gobredbaand.dk/ med det samme. Det er altid rart at have det hele samlet ét sted, for det gør altså bare det hele nemmere og mere overskueligt. Så kan du se, om der er et tilbud, du bør benytte dig af.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like