Hus

Nyt gulv? Vælg epoxy!

single-image

Det kan være svært at træffe en beslutning om det helt rette gulv, når man skal have skiftet det eksisterende i boligen. Der er naturligvis også altid tale om, hvad der er bedst egnet, afhængigt af hvilket rum i boligen som skal have skiftet gulvet.

Opholdsrum som stue, værelser og soveværelser har ofte gulvtæpper på eller er lagt med en slags trægulve. Køkkenet er derimod ofte etableret med en form for laminat, mens bryggers og badeværelse ofte vil have et flisegulv.

For køkkenet, bryggers og badeværelse kan man dog sagtens skifte til et epoxygulv. Og det kan der være mange gode grunde til!

Få uovertruffen styrke

En af de helt store fordele ved at vælge et epoxygulv, er den enorme holdbarhed, som gennemsyrer hele gulvet! Epoxy er en sammenblanding af to materialer, som tilsammen skaber et bomstærkt resultat. Ikke blot i den forstand, at gulvet kan klare en meget høj grad af belastning og tryk, men også fordi gulvet er så slidstærkt, at der tager sig meget flot ud.

Netop fordi gulvet er så stærkt og tåler så meget, kan du også roligt indstille dig på lettere rengøring. Gulvet tåler at bliver skrubbet godt og grundigt med selv hårde børster – og rengøringsmidlerne tager epoxygulvet også let i mod.

En anden stor fordel i forbindelse med rengøring er, at gulvet lægges, så der ikke er nogle samlinger. Mange, der har rengjort gulve med samlinger, ved hvor besværligt det kan være at få gjort ordentligt rent. Det problem er der ikke, når man skrubber sit nye epoxygulv. Det er nemlig støbt ud i ét, hvilket gør livet lettere for dig på mange måder.

Designet er også smukt!

Tænker du, at et så hårdt og praktisk gulv må så meget lidt attraktivt ud? Så tro om igen! Gulvet kan lægges i mange farver og nuancer – ja tilmed i forskellige hårdheder!

På den måde kan du få et design, som passer ind i dit rum. Mange vil kunne blande en masse, der rammer dine designønsker helt perfekt. På den måde får du det bedste fra en funktionel verden, tilmed mikset med underskønt design.

Læs meget mere om epoxygulve her: www.epoxygaragegulv.dk

You may also like