Hus

Trænger dit køkken til en kærlig hånd?

single-image

Køkkenet er husets centrum i mange familier, og det er her, man samles omkring en lækker middag, et hyggeligt spil eller en god kop kaffe. Det er de hyggestunder, der binder os sammen. Ønsker du et køkken, der kan være rammen om de stunder, og synes du ikke, at dit nuværende køkken opfylder de ønsker? Så er det måske tid til at få det køkken, du drømmer om. Og har du brug for lidt ekstra til finansieringen, så kan det nemt og hurtigt fås med et sms lån. Et nyt køkken er nemlig ikke billigt, men det en god investering for både din familie og dit hjem.

Få plads til det hele

Et køkken skal kunne lidt af hvert, og det er ikke her, der er plads til at gå på kompromis med dine visioner. Om du så drømmer om et funktionelt køkken, der er moderne og praktisk, eller om du ønsker et landligt køkken, der er mere romantisk i stilen, og som aldrig går af mode. I et godt køkken skal der frem for alt være god plads. Både til diverse glas og stel, men også til de redskaber, der kræver lidt mere end bare en almindelig skuffeplads. Efterhånden er de fleste indehavere af både røremaskine og mere avancerede tilberedningsmaskiner som en sous vide eller en termomixer, og det kræver et rummeligt køkken med store skabe og smarte løsninger.

Vælg en holdbar bordplade

At vælge en bordplade kan hurtigt blive en større udfordring end først tiltænkt. Bordpladen er nemlig et af de vigtigste elementer i et køkken, fordi den netop skal holde til både ridser fra knive og varme fra gryder og pander. Det er derfor vigtigt at vælge en bordplade, som er holdbar og slidstærk, og som ikke bliver grim med tiden. Keramiske bordplader og marmorbordplader er to lidt dyrere løsninger, men med sådan en bordplade er du sikret holdbarhed i mange år. Med en marmorbordplade får du det tidløse udtryk med et unikt mønster, og vælger du en keramisk bordplade, får du en let overflade, der er varmeresistent og ridsefast. En anden mulighed er en tynd laminatbordplade, som i kraft af sin kompakte form også holder til meget slid. Det er en lidt mere prisvenlig løsning, som giver dig mulighed for lege lidt mere med de andre elementer i køkkenet. En laminatbordplade fås samtidig i mange naturlige farver og mønstre.

You may also like