Indretning

Valg af gæsteseng

single-image

Ens seng har en stor betydning for ens nattesøvn. De fleste ønsker derfor også, at deres gæster skal have en ordentlig gæsteseng, men til en billig pris.

 

Valg af gæsteseng kan være en svær beslutning, og der findes mange forskellige typer af gæstesenge. Det handler om at finde en gæsteseng til en billig pris, som samtidig vil bidrage til at gæsten vågner op fyldt med energi.

 

Som gæsteseng er det en oplagt mulighed med en sovesofa, da selve senge kan skjules godt, og dermed også bruges som et hverdagsmøbel. Om dagen ligner det en ganske almindelig sofa, og om natten forvandles den om til en seng.

Der findes tre slags sovesofa typer, som er futon, skummadras og sovesofa med armlæn.

 

Hvordan er en futon sovesofa?

Futon er en god madras at sove på. Nogle har armlæn – mens andre ingen har. Hvis den har armlæn, kan den lægges ned, så man har en flad overflade, man kan lægge sig på. Er det en dobbelt futon, kan man lægge ryglænet ned, så der kan sove to personer.

 

Hvordan er en skummadras sofa?

Hvis man lægger flere skummadrasser ovenpå hinanden og tilføjer pudder eller en madras som ryglæn, har man en ganske simpel gæsteseng, som også kan bruges som en sofa om dagen.

 

Hvordan er en chaiselong sovesofa?

Hvis man vælger en chaiselong sovesofa, har man opbevaring i selve chaiselongen til eksempelvis sengetøj. Man kan trække en skuffe ud ved sofaen og løfte op i samme højde som resten af sofaen, så man får dobbelt så meget plads.

 

Man kan med en sovesofa vælge om det skal være en to- eller tre personers sovesofa. Alt afhængig af, hvor stort rum den skal stå i.

En to personer sovesofa kræver tre gange så meget plads som én tre personers, hvorimod en tre personers kun kræver dobbelt så meget plads.

 

You may also like