Indretning

Er du klar på en banebrydende søvnoplevelse?

single-image

Oplever du, at du vågner op og føler dig helt ad helvede til, selvom det ikke engang er mandag. Du er fuldkommen bleg og ligner noget der er løgn. Hvis nogen spørger siger du bare ”jeg har ikke sovet nok” eller ”jeg har sovet dårligt”. De fleste plejer at pege fingre af sig selv, når sådan noget sker, selvom det muligvis ikke er deres skyld. Noget mange ikke tænker over, hvor nødvendig en god seng er for en god nats søvn. Det sker hyppigt, at folk vågner op med smerter i ryggen eller andre steder, fordi de simpelthen ikke har en seng der passer til deres behov. Derfor burde du overveje at investere dine penge i en elevationsseng.

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er ligesom navnet hentyder til, en seng som kan elevere ved hjælp af en motor. Ved at trykke på en knap vil du så kunne då de to dele af dine seng til enten at hæve eller sænke sig.

3 gode grunde til at overveje elevationsseng

  • Du kan indstille den sådan, at du sidder oprejst med din krop, eller har dit ben bøjet, så hvis du har ondt nogen steder, kan du lindre smerterne. Selv hvis du ikke har ondt nogen steder kan du indstille den sådan, at sengen er så behagelig som mulig at sidde og ligge i. Desuden har nogle elevationssenge den funktion, at de kan gemme hvilke indstillinger du har brugt, så du ikke behøver finjustere det hver gang.
  • Du behøver ikke smide en masse puder bag ryggen når du skal sidde oprejst, da du bare kan køre den øverste del op til et fantastisk ryglæn.
  • Hvis dig og din partner gerne vil ligge i forskellige gradniveauer, kan du bruge en elevationsseng til, at i begge to kan justere jeres halvdel, så den passer lige præcis, som I foretrækker.

You may also like