Indretning

Få mest muligt ud af din, dine kollegers og dine ansattes arbejdsdag

single-image

Selv i et lille land som Danmark snakker vi om effektivisering af alt, der kan effektiviseres på. Det kan være trættende og besværligt, fordi det langt hen ad vejen i de aller fleste tilfælde omhandler penge. Penge er det, der får det hele til at løbe rundt, og det er ikke så underligt, at alt på en eller anden måde kan føres tilbage til penge. En effektivisering, der faktisk ikke kræver brug af penge, men som er en omlægning af en investering, som man allerede har gjort sig, er at omlægge dit firmas eller din virksomheds kaffevaner. Her kan i nemlig drikke ”klogere” kaffe.

Det skal i med bryganlæg og kolbemaskiner der passer til en arbejdsplads med mange ansatte.

Men selv her kan det hele føles som en jungle, og derfor bliver dig og din virksomhed nu taget i hånden og fulgt med gennem en jungle af muligheder.

Guide: Find netop den model, der passer din arbejdsplads bedst!

Den første model er en M100 kaffemaskine t/kandebryg. Den brygger 1 kande ad gangen. Det tager 6 minutter, og i sådan en kande er der cirka 15 kopper.

Hvis vi sammenligner den, med en M102 kaffemaskine t/kandebryg, så kan denne brygge 2 kander af 15 kopper ad gangen. Det tager 8 minutter, og så har du så dobbelt så meget kaffe, som du ellers ville have haft med en M100. Den kan faktisk producere intet mindre end 28 liter eller 224 kopper i timen.

Hvis det skal være endnu vildere, så skal i have fat i en Amino Central Brygger 2x20L + HW. Her kan i virkelig overgå jer selv, og producere intet mindre end 90 liter eller 720 kopper kaffe i timen. Det er altså løsningen til den helt store arbejdsplads.

Løsninger er der nok af, det er bare med at finde jeres!

You may also like