Indretning

Når kvalitet, farvevalg og materiale går op i en højere enhed

single-image

Der findes et hav af brugskunst og et hav af keramik, som mildest talt går op i hat og briller. Og det er bare så synd at se, når netop brugskunst og keramik virkelig er to ting, der har rigt potentiale for at gå op i en højere enhed.
Det gør det for eksempel i kvaliteten. Når noget er af god kvalitet, så er du sikret dig, at du får noget for pengene. Det er en slags investering i et produkt, der kan følge med dig ud i en fælles fremtid, og som kan gøre sin genindtog år for år. Her er julepynten selvfølgelig et uundgåeligt eksempel, da den skal kunne klare næsten et helt år i hi, og så derefter komme op og skinne igen som aldrig før.

Julepynt kan også være på flere måder. Den fineste julepynt er den, der kombinerer kvalitet og farvevalg. For farverne skal først og fremmest passe sammen på det enkelte stykke julepynt, men så skal det også passe ind i den helhed, som man ønsker at skabe med sin julepynt.

Den fineste af den fineste julepynt

La Vida er intet mindre end gennemtænkt julepynt og meget mere, der netop formår at skabe de fineste romantisk inspirerede pyntegenstande der vil pryde ethvert hjem i den søde juletid.

Det er med både juletræspynt, som for eksempel feer i sølvkjole, deko ballerinaer og deko påfugle, der alle sammen vil skabe det fineste juletræ.

Det er også pyntegenstande og nipsting til for eksempel vindueskarme, hylder, borde og alt andet, som man kunne forestille sig at pynte op. Her kan man for eksempel få de søde røde mus i filt eller et dekorationstræ eller grene, der kan skabe det perfekte indtryk af en magisk jul.

Kun med La Vida kan du vælge frit og stadig få det perfekte helhedsindtryk.

You may also like