Indretning

Sådan vælger du de rigtige gardiner

single-image

Stort set alle husejere har en eller anden form for gardiner. Gardiner er et helt essentielt element i boligen, da de har til formål at regulere lysindfaldet i dit hjem. Alt efter hvordan dit hus ligger, kan du sommetider opleve, at solens lys er lige kraftigt nok, og i sådan et tilfælde vil det være super praktisk at have nogle gardiner man kunne rulle for, indtil solens lys har dæmpet sig. Men hvilke gardiner skal du vælge? Der findes et utal af forskellige slags gardiner og det er utrolig vigtigt, at du kender til lige netop dine behov inden du går på jagt efter gardiner.

Kend dine behov

Vil du have mørklagt hele dit hjem, eller er det okay med nogle gardiner, som blot kan dæmpe lysindfaldet en smule? Det er et eksempel på et af de mange spørgsmål, du bør stille dig selv, før du går på jagt efter gardiner. Hvis du eksempelvis vil have mulighed for at mørklægge hele dit hjem, er mørklægningsgardiner løsningen. Men vil du hellere have nogle gardiner, som blot skal kunne dæmpe lysindfaldet en smule i dit hjem er plissegardiner det rette valg. Plissegardiner er samtidig rigtig gode til dig med et hjem med en minimalistisk stil, da de fylder mindre i rummet end standardiserede gardiner. Læs mere om plisségardiner i København på bestil-gardinbussen.dk.

Frygt ej

Du sidder måske tilbage og tænker, at det alt sammen lyder godt, men det ingenting nytter, da du ikke ved hvad du vil have eller, hvordan du nogensinde skulle kunne få dem sat op på egen hånd, men frygt ej. Gardinforhandlere tilbyder altid den bedste service til kunden. De tilbyder at komme ud til dig, rådgive og vejlede dig i, hvilke gardiner, som vil passe bedst og derefter, ovenikøbet, sætte dem op for dig. Så hvis ikke du er det store ”gør-det-selv-menneske” skal du ikke bekymre dig.

You may also like