Uncategorized

Giv tilbage til dine ansatte

single-image

I en virksomhed er sammenspillet mellem leder og ansatte vigtigt. Hvis du skabe så stort effektivitet og produktivitet som muligt, er det også vigtigt, at du har nogle ansatte, der kommer glade og motiverede på arbejde, for uden dem kan du ikke gøre det. Hvis dine ansatte skal blive mere motiverede, handler det om at give noget tilbage til dem på den ene eller den anden måde.

Gør det mere lækkert at gå på arbejde

Der er flere ting, du kan gøre, for at det bliver lige lidt mere lækkert for folk at komme på arbejde, og som samtidig ikke kræver det store af dig. Men i hvert fald er det en måde for dig at give noget tilbage til dine ansatte, så de føler sig værdsat og bemærket. Det kan være sådan noget som at sætte en kaffemaskine op, som alle kan bruge frit af. Eller sætte et flaskekøleskab op, hvor der er kolde drikkevarer til fri afbenyttelse. Hvis du synes et flaskekøleskab, lyder som en god idé, så læs mere her.

Lad folk vide, når de gør det godt

Noget der virkelig kan motivere dig, er når du ved, at det arbejder du udfører faktisk gør en forskel, og at det nytter noget at yde sit bedste. Det kan du sørge for at rose dine ansatte, hvis de har gjort det godt en dag eller opnået et eller andet nyt resultatet. Det giver kun mere blod på tanden til at fortsætte.

Fejr dine ansatte med en firmafest

Du kan også give dine ansatte tilbage ved at arrangere en firmafest for dem. Hvis I længe har kæmpet for at opnå et bestemt resultat, og I endelig har nået det, kan du i sådan en anledning arrangere en firmafest eller et andet arrangement, hvor I kan have det fedt sammen, nyde noget god mad eller få en sjov oplevelse.

You may also like