Uncategorized

Grupperejser til Sydamerika

single-image

Sydamerika er kæmpe stort, og med sine 17,8 mio. km2 er det verdens 4. største kontinent. Kontinentet har både jungle, bjerge, regnskov og ørken, og der er derfor rig mulighed for at få en på opleveren. Kontinentet består blandt andet af lande som Brasilien, Argentina, Columbia, Ecuador og Peru.

Der er derfor mulighed for at rejse til Sydamerika alt efter, om man er til adventure, afslapning, trekking eller kulturoplevelser.

Sydamerika består af en masse adventure-oplevelser, hvor man både kan rappelle og zipline i Ecuador eller bungy-jump fra 125 meter i Peru.

Hvis man tager til Galapagos, kan man slappe af på kridhvide strande og opleve dyr helt tæt på som søløver, havskildpadder, pingviner og flamingoer. Galapagos er nemlig kendt for deres frodige natur- og dyreliv.

Der er gode muligheder for trekking i Sydamerika, hvor Amazonas jungle er beriget med vilde dyr og frodig natur. Man kan også vælge at køre på ATV i Columbia, hvis man er vild med motordrevet køretøjer og samtidig vil opleve en rigtig koloniby: Villa de Leyva.

Der er både mulighed for at vandre og cykle i bakkede landskaber, da Andesbjergene, som er verdens længste bjergkæde, ligger langs den sydamerikanske vestkyst. Man kan derfor kombinere trekking-turen i andesbjergene med kultur.

En stor kulturoplevelse er inkariget, Machu Picchu, som ligger i Peru og er én af de syv vidundere. Dette er helt klart et must-see, når man skal være i Sydamerika, hvis man er til menneskeskabt kultur.

Kontinentet er forskelligt fra øst til vest og nord til syd, og det kan derfor være svært at skabe et overblik over, hvad man skal opleve, og hvordan man skal opleve det. Flere rejsebureauer har grupperejser til Sydamerika, og de kan være med til at sammensætte den bedste rejse alt efter dine præferencer.

You may also like