Uncategorized

Legetøjsfavorit: Legekøkken og legemad

single-image

Du har helt sikkert set et legekøkken til børn – og hvis du ikke allerede har gjort det – så kan du godt anskaffe dig et til dit barn. Der er nemlig masser af muligheder for leg med et lille køkken med legemad; restaurant, te-selskab, eller noget helt tredje? Der er rig mulighed for kreativ udfoldelse, da barnets fantasi er i højsædet her – det kræver alligevel en vis fantasi at lave en madret ud af trælegetøj.

Bord til tre? Her er menukortet.

Dit barn vil elske flere timers leg ved legekøkkenet. Sørg for at dit barn har rig mulighed for at kreere en michelin-ret ved at have masser af legemad og et fint køkken. Danske Mamamemo er et godt bud på kvalitetslegetøj, der giver barnet mulighed for at skabe sit helt eget madunivers. Mamamemo er elsket af forbrugerne for deres gode kvalitetslegetøj, som bl.a. fås som ostehapser eller kajkager. Der er derfor noget for enhver smag, som helt sikkert vil være genkendeligt for barnet. Mamamemo laver dog også simple ’grøntsager’ og ’frugt’ som gulerødder og vindruer. Hvis du vil se mere, så se udvalget.

Inspiration til leg

Herunder kommer et par eksempler på, hvad legekøkkenet kan bruges til, som du kan præsentere for dit barn:

  • Te-selskab. Inviter barnets venner over, og lad dit barn forberede te-selskab med både te, kage og brød.

  • Restaurant. Lad dit barn forberede en en- to- eller treretters menu, og hvis dit barn er lidt ældre, kan barnet lave et menukort hvor de forskellige retter tegnes. Mor og far kan så sætte et kryds ved en lækker ret, hvorefter barnet så serverer maden på allerfineste manér.

  • Mor, far og børn. Dit barn leger garanteret denne velkendte leg i børnehaven, men legen kan nemt opdateres med et legekøkken.

  • Den store bagedyst. Lad dit barn og vennerne lege den store bagedyst, mor og far kan evt. være dommere til sidst.

You may also like