Uncategorized

Tips til hvordan din arbejdsplads kan blive mere bæredygtig

single-image

Globalt er der generelt mange der er blevet mere opmærksomme på fordelene ved at føre et grønnere liv, i takt med at planten og klimaet bliver mere og mere medtaget af forbrug og forurening. Mange er derfor også begyndt at gøre en masse for at belaste miljøet mindre i deres private liv. Hvilket er en interesse der også nemt kan bruges til at gøre diverse arbejdspladser mere bæredygtige.
Der findes mange forskellige måder at hjælpe miljøet på, og det kan være forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvad der vil fungere bedst. Men et godt sted at starte for enhver arbejdsplads er at finde ud af, hvordan man kan undgå unødig spild – og så herefter se hvilke ændringer der ellers kan findes ressourcer til at lave.

Strøm, transport og papir

Nogle måder hvorpå man kan foretage ændringer er blandt andet ved at indføre strømbesparende funktioner på diverse elektroniske apparater, som for eksempel computere. Eller ved at have dialoger om transport til og fra arbejdspladsen, hvor transportmuligheder som en cykel og offentlig transport er nogle mere bæredygtige muligheder, end for eksempel at tage bilen. Men der kan selvfølgelig også investeres i elbiler, hvis en firmabil er en nødvendighed.
Herudover kan benyttelsen af papir også være et godt sted at sætte ind. Er det muligt at undgå at printe diverse dokumenter? Eller kan der måske installeres håndtørrere på badeværelserne, så de ansatte ikke behøver at bruge papirhåndklæder?

Tør hænderne med luft

Lige præcis en håndtørrer kan tilføre mange goder til din arbejdsplads. For udover at den har en del bæredygtige fordele, slipper du nemlig også for besvær med at fylde en papirbeholder op og tømme skraldespanden for sammenkrøllet papir. Der findes dog forskellige typer af håndtørrere, og du kan spare en del penge ved at vælge den rigtige. Med en håndtørrer fra HOPE kan du for eksempel spare op til 80% på løbende udgifter, i forhold til en håndtørrer der er mere konventionel. Hos HOPE kan du også vælge en lydsvag model, der kun har et lydniveau på 68db, eller en model der har et selvvalgt logo på forsiden. Men uanset hvilken model du vælger, kan du hjælpe miljøet og samtidig få tørret dine hænder, kun ved hjælp af lidt luft.

 

You may also like