Vil du have vejens flotteste tag? Ring til en blikkenslager

single-image

Husets tag er noget af det vigtigste på huset udadtil. Først og fremmest har det selvfølgelig den yderst vigtige funktion, at det holder os tørre i læ for regn og blæst, men derudover har det jo også en stor effekt på husets udseende udadtil. Et flot tag kan løfte præsentationen af din ejendom med flere længder, og derfor er det også vigtigt, at det ikke ser gammelt og forfaldent ud – igen også samtidig af mere praktiske årsager.

Ty ikke til gør-det-selv-arbejde

Det kan være en rigtig god idé og en fed oplevelse at fikse nogle ting i huset på egen hånd, men lige når det kommer til taget, vil vi altså foreslå, at du lader den opgave hvile trygt i hænderne på en professionel blikkenslager. De ved nemlig, hvad de laver, og så risikerer du ikke at ende med et utæt tag, der truer med at forlade dig ved det første kraftige vindstød. Det kan ydermere også være et farligt stykke arbejde, hvis man ikke helt har forstand på, hvad man laver deroppe, da du kan falde ned og slå dig noget så gevaldigt, når du arbejder i den højde, som du bliver nødt til at gøre, når der arbejdes med tagrenovering og/eller -lægning.

Vælg en variant og farve, der passer til dit hus

Når du så skal vælge, hvilket slags tag du skal have, så er det vigtigt, at du ikke blot kigger isoleret på tagene i kataloget og vælger ud fra, hvad du synes er flottest. Du bliver nødt til også at forestille dig taget i forbindelse med resten af dit hus – altså fx farven på huset og materialet, det er bygget med. For ligesom et flot tag kan gøre dit hus langt mere attraktivt, kan det forkerte tag altså også trække huset i den anden vej. Spørg eventuelt din blikkenslager til råds.