Gode råd

Få ro ind i dit liv

single-image

Lev med det

Børnene og manden er kernen i mit liv

Jeg er en heldig kvinde. Mit liv er på mange måder blevet det liv, som jeg altid har drømt om. Jeg er gift med den skønneste mand, og vi har sammen fået tre dejlige børn. Mange par har svært ved at få børn nu om dage, så jeg ved, at jeg er en heldig kvinde. Jeg har ikke haft problemer med at få børn, og det er et kæmpestort privilegium. Flere kvinder i min nærmeste bekendtskabskreds har haft de problemer alt for tæt inde på livet. Mit hjerte føler med dem.

Den grønne omstilling

Med privilegier følger også forpligtelser. Jeg har skabt mig en kerne i mit liv, og jeg vil leve godt og grønt og roligt sammen med dem. Derfor har jeg også for nylig købt både bambus strømper og bambus sokker til hele familien. Hvorfor har jeg det? Jo, det skal jeg fortælle dig. Det er fordi, jeg ved, at bambusmaterialet er godt for den grønne omstilling, og hvis ikke jeg skulle gøre noget for klimaet, hvem skulle så … Det giver mig ro i mit liv, at jeg ved, at jeg er mig mine privilegier bevidst, og at jeg søger at hjælpe det globale samfund så meget som muligt ved at være klimabevidst på vegne af hele min familie. Derfor søger vi også ud i verden, både på tur og på rejser. Lad mig fortælle jer om to skønne steder i verden:

Rold skov

Der er en helt fantastisk ro inde i Rold skov. Hvis der er et sted i verden, som jeg elsker. Det er jo også derfor, at vi har valgt at bo tæt på denne skønne skov her i Skørping by. Skørping ligger lige lidt syd for Ålborg, eller Ålleren, som de kalder den, og det er en dejlig by, fyldt med de skønneste mennesker. Her kan jeg leve sammen med min skønne familie, og her finder vi en del af den ro, man har så hårdt brug for som moderne menneske i en hurtig verden.

Madeira

Verden tæt på og verden langt væk

Jeg vil leve, jeg vil dø på min lysegrønne ø. Sådan lyder det i sangen, og jeg kan virkelig godt forstå, at mange mennesker har det sådan med øen, Madeira. Det er virkelig også en smuk og meget grøn ø. Man bliver livsinspireret, når man er her. Øen er dejlig, men den er også langt væk hjemmefra. Hvis bare jeg kunne have den i min baghave, men der er jeg jo så heldig, at jeg har Rold skov. Her kan vi tage på ferie ind imellem, men ikke for ofte, for jeg vil helst ikke tage for mange flyrejser og udlede alt for meget CO2 ud i verdensklimaet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like