Indretning

Du går aldrig galt i byen med en Flowerpot-lampe

single-image

Når det kommer til indretningen af de forskellige rum i hjemmet, falder danskernes tanker sjældent på lamperne. Der bliver oftest tænkt på hvilke møbler, der skal pryde de forskellige rum. Derefter kommer det til malerier og andre pyntegenstande. Men lamperne har større indvirkning på rummets samlede atmosfære end mange mennesker lige går, og tror. Lyset er med til at bestemme, om rummet eksempelvis føles lyst eller mørkt. Der er også stor forskel på hvilken lampemodel, du vælger til dit rum. Lamperne fungerer nemlig også som pyntegenstande. Er du ikke lige den store lampeekspert, går du aldrig galt i byen med en Flowerpot-lampe.

Hvorfor bør jeg vælge en Flowerpot-lampe?

Flowerpot-lampen har været at finde på markedet i rigtig mange år. Faktisk lige siden slutningen af 60´erne. Flowerpot-lampen er dermed en vaskeægte designklassiker. Det var Verner Panton, der designede lampen i de glade 60´ere. Lampens særlige kendetegn er de to halvcirkelformede kugler, der vender mod hinanden. Disse kugler bidrager også til lampens smukke lysudfald, der undgår den skærende effekt fra pæren. Lamperne fås i mange forskellige farver, så der er helt sikkert også en farve, der passer til netop dit hjem. Køb flow pot lamper her, hvis du allerede nu er interesseret i en af disse lamper.

Hvordan bestiller jeg min Flowerpot-lampe på nettet?

At bestille lamper på nettet er heldigvis nemmere, end det lyder. På Designovation.dk kan du let navigere rundt imellem de forskellige slags Flowerpot-lamper ved at scrolle op og ned. Her kan du se billeder af de forskellige lamper. Når du har fundet en lampe, du godt kunne tænke dig, tilføjer du den blot til din virtuelle indkøbskurv. Derefter bliver du guidet videre til betalings- og leveringsdelen, hvor du så indtaster de efterspurgte oplysninger. Når det er ordnet, sendes din ordre afsted, og dine varer pakkes. Derefter bliver lamperne leveret direkte til din hoveddør.

You may also like