Indretning

Gode råd til valg af fliser til dit køkken eller badeværelse

single-image

Står du foran et renoverings- eller byggeprojekt her i 2022, så er du sikkert allerede nu på jagt efter de helt rigtige fliser til projektet. Vi godt at det kan være svært at blive enige i husstanden om man skal gå efter de klassiske farvelooks eller om man skal finde noget mere moderne til ens hjem. Det efterhånden større og større udvalg af fliser her i Danmark, gør det bestemt heller ikke nemt at træffe det svære valg. Vi anbefaler dog som regel at man altid undersøger markedet for fliser rigtig godt, da det ofte kan blive rigtig dyrt at fortryde ens valg, efter at de er blevet sat på af mureren.

De rigtige fliser til dit køkken
Når vi i dag vælger gulvfliser til vores køkken, så må det godt være i de moderne beton-look farver, som samtidigt er oppe i en størrelse der hedder 60×60 CM, eller måske ligefrem 100×100 CM. Om det skal være de lyse eller mørke farver, afhænger selvfølgelig af hussstandens stil. Hos Dansk Flise lager har vi netop et rigtig stort udvalg af fliser til dit køkken, og gør altid vores bedste for at hjælpe jer godt på vej med at vælge de helt rigtige fliser.

Fliser til køkkenet må i dag gerne være nemme at vedligeholde, men også at gøre rent. Især i et sted som et køkken kan rengøring forekomme hyppigt, og derfor skal man også huske at tænkte på det i ens valg af fliser. Her er det netop vigtigt at man vælger fliser som er nemme at vaske.

De rigtige fliser til dit badeværelse
Når vi skal vælge fliser til vores moderne badeværelser, så er det ofte de lyse farver, som vi foretrækker, men de mørke farver skal bestemt heller ikke udelukkes. Hvis badeværelset er stort, kan de store 90×90. CM eller 100×100. CM fliser nemt bruges, mens vi til de mindre badeværelser måske foretrækker de lidt mindre fliser.

De mindre fliser som f.eks. sildebens fliser, bliver mere og mere populære til badeværelset, og i dag må der meget gerne også være nogle farver som matcher. Vi danskere bliver mere og mere glade for at bruge andre farver, end de tidligere mere standardvalg og dette afspejler sig også i vores valg af badeværelse fliser. Når vi rejser sydpå om sommeren bliver vi ofte inspireret af de mange farver som de tør godt eksperimentere med dernede, og dette smitter mere og mere også af på os.

Ved valg af badeværelse fliser, så betyder rengøringen også rigtig meget for os. Derfor anbefaler vi også at man altid vælger de badeværelsesfliser som er nemme at vedligeholde og at gøre rent, da det kan være med til at gøre hverdagen meget lettere på den front.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like