Elektronik

Derfor skal du investere i en diktafon

single-image

Diktafoner er ikke kun et arbejdsredskab for journalister. Der findes mange jobs i dag, hvor det er praktisk at have en diktafon. Flere og flere laver i deres job en eller anden form for interviews, også selvom der ikke er tale om det klassiske journalistiske interview. Som privatperson kan du også have stor glæde af en diktafon. Du kan for eksempel optage tanker og idéer eller måske brudstykker af sange, du går og brygger på.

En diktafon er et professionelt redskab

I dag har stort set alle mulighed for at optage lyd på deres telefoner. Så hvorfor ikke bare bruge sin telefon? Der er ikke lige så meget professionalisme over at hive din private telefon, som er beklædt med et cover med mumitroldene, eller hvad du ellers har pyntet din telefon med, frem. Desuden vil du ofte løbe ind i pladsproblemer, hvis du skal lave længere optagelser, fordi der ligger så meget andet gemt på telefonen.

En diktafon føles mere sikker end din private telefon

Privat kan du bruge en diktafon til at indtale tanker og idéer. Det kan for eksempel være nemmere at indtale en brainstorming end at skrive den ned. På den måde repræsenterer lydfilen bedre din spontane tankestrøm. Det kan føles sårbart at have private tanker liggende på din telefon, som du altid har på dig, fordi den kan blive stjålet. En diktafon kan selvfølgelig også blive stjålet, men det er højst sandsynligt ikke en, du har med dig overalt. Hvis du har fået øjnene op for fordelene ved en diktafon, så køb diktafon online hos Elektronik Lavpris.

You may also like