Uncategorized
single-image

Hold en fest i sensommeren

Sommeren er for alvor ved at nå sin ende. Men det betyder ikke nødvendigvis, at det er helt slut med sommerfester. Hvis du aldrig nåede at få holdt den sommerfest, du drømte om, er det slet ikke for sent. Hvis bare du sætter et telt op i haven, er I sikret mod den regn, der eventuelt kunne komme. Hvis I er heldige med godt vejr, er teltet alligevel godt at sidde og spise i samt opholde sig i, når det bliver køligere hen på aftenen.

Hvem skal stå for maden?

Noget af det der er virkelig lækkert til en sommerfest, er som regel maden. Du skal beslutte dig for, om du vil stå for maden selv, eller om den skal komme ude fra. Dette afhænger af både festens størrelse og dit budget. I de lidt varmere måneder ville det være oplagt med grillmad, men det er det ikke nødvendigvis vejr til hen på sensommeren. Det er derfor, at det er smart at få leveret maden ude fra. Så slipper du også for selv at skulle røre en finger. Bor du f.eks. i nærheden af Herning, kan du få catering i Herning herfra.

Aftenens underholdning

Selvom det som regel er underholdning nok i sig selv at være til en stor fest med mange mennesker og god mad, kan det være godt med et lille afbræk midt i det hele. Det afhænger igen af festens budget, men også typen af fest og dine gæster. Aftenens underholdning kunne f.eks. bestå af noget live musik. Det skaber altid en virkelig hyggelig stemning, og hvis det er noget musik, som alle kender, kan det for alvor sparke gang i festen. Er budgettet ikke til live musik, findes der forskellige selskabslege, som kan sætte gang i stemningen. Er vejret til det, er det også en rigtig god idé med udendørs havespil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like