Elektronik

Koncentrer dig om dine gæster med et intelligent kassesystem

single-image

Få løber så hurtigt, som man gør, når man arbejder i restaurationsbranchen. Det skal gå stærkt, fordi kunderne er vant til, at de bliver betjent, bespist og får betalt så hurtigt og gnidningsfrit som muligt. Du kender det nok, hvis du selv har arbejdet i en restaurant, eller også har du lagt mærke til det, mens du selv er på restaurant. Det skal gå hurtigt, og det skal være effektivt. Et af de steder, hvor der nogle gange opstår flaskehalse er, når rigtig flere kunder vil betale efter en travl aften, og kassesystemet strejker. Det giver grå hår, med en lang kø – det er dog kun én ulempe ved et forældet kassesystem. Når du sammenligner med intelligente, moderne kassesystemer fra ebm.dk kommer det virkelig til syne, hvor de ældre modeller kommer til kort.

Nemmere bogføring

Smartere kassesystemer, som dem fra ebm.dk, er faktisk små computere. De hjælper dig med bogføringen, så du ikke skal sidde de sene aftentimer med regneark efter en hård arbejdsdag, hvor du har løbet rigtig stærk. Om end ikke andet bliver noget nemmere, fordi kassesystemet selv posterer tingene, som den er programmeret til. At de er små computere og skal programmeres, lyder nok, som om det er en teknisk affære, men de nyere kassesystemer er faktisk mere strømlinet og nemmere at betjene end nogensinde før.

Lad kassesystemet holde styr på lageret

Udover bogføring kan lagerbeholdning også være noget, der trækker tænder ud. Du har hverken energien eller lysten til at tage ud og notere, hvor meget der er tilbage af hver enkel lagersag. Og når energien og lysten svigter, så er overblikket det næste. Det kan du undgå med et intelligent kassesystem, der klarer lagerbeholdningen for dig. Det vil sige, at når en vare bliver registreret som solgt, så forsvinder den fra lagerbeholdningen, uden at du behøver gøre det sure arbejde.

You may also like