Indretning

Det kan du bruge 3D-visualisering til

single-image

 

3D-visualisering handler om at skabe et billede i 3D af, hvordan noget kommer til at se ud – det kan være alt fra arkitektur, huse, have og byggeprojekter til både små og store produkter. 3D-visualisering kan altså hjælpe med at give et realistisk billede af en tanke, som man måske kun har i hovedet. Det hjælper at få det hele ned på papir – eller visualiseret i 3D – så man på den ene side er enig med sig selv omkring, hvordan noget kommer til at se ud, men uden tvivl også, så man som par eller gruppe er helt enige omkring, hvordan man ønsker at for eksempel et hus skal ende med at se ud.

3D-visualisering giver overblik

Det kan nogle gange været svært at fortælle andre om de idéer, man har inde i hovedet – og det er også meget svært at forstå et kompliceret koncept ud fra ord alene. Det er specielt tilfældet, når man taler om, hvordan et ukendt hus eller et ukendt produkt kommer til at se ud. En 3D-visualisering hjælper til med at give et overblik over huset eller produktet, så alle kan se, hvordan det skal se ud. På den måde er alle enige omkring, hvad man arbejder hen imod igennem hele projektet, 3D-visualiseringen kan dermed siges at være et slags mål, man arbejder hen imod – og det gør at alle arbejder mod det samme mål.

3D-visualiseringer hjælper med at komme til enighed

Nogle gange kan det være svært at se det for sig, når en anden forklarer, hvordan et hus for eksempel skal se ud – og det bliver endnu sværere, når der så diskuteres ændringer. Hver person skaber nemlig et subjektivt billede inde i hovedet – og det er meget sjældent at disse billeder stemmer helt overens. Der vil altid være uoverensstemmelser, hvilket ikke er optimalt, når der er tale om et byggeprojekt. Når man er to eller flere om at udvikle noget sammen – for eksempel et hus – så er det derfor altid en fordel af have en 3D-visualisering. Det gør at alle har det samme billede i hovedet og at alle arbejder hen mod det samme mål – og det klarer et billede og illustrationer altid bedre end ord.

You may also like