Gode råd

Kan du ikke finde overskuddet til alle dine boligdrømme?

single-image

Hvem ønsker ikke at have en bolig, der står knivskarpt og som stråler af kreativt overskud? De fleste af os går rundt med en hel masse tanker omkring, hvordan vi får skabt vores drømmebolig. Dog kan du have nok så mange planer oppe i hovedet, men hvis du ikke kan finde overskuddet til at få ført nogle af dem ud i livet, bliver det pludselig til en frustrerende byrde at rende rundt med.

Dan et overblik og sænk dine forventninger

Der kan være mange grunde til, at du ikke kan finde det nødvendige overskud til at gøre noget ved din bolig. Det kan bl.a. skyldes, at det hele simpelthen virker uoverskueligt for dig. Derfor kan du starte med at sætte dig ned og skrive noget ned omkring de ting, som du drømmer om at lave. Samtidig er det dog vigtigt, at du sænker dine forventninger til dig selv. Det går ikke, at du slår dig selv oven i hovedet for ikke at have nået nok f.eks.

Når du får alle dine tanker, idéer og drømme ned på skift, kan det allerede der komme til at virke langt mere overskueligt.

Arbejd dybere med din tankegang og overskud

Vi kender vist alle det med ikke altid at have et overskud, der er i top, men der kan også sagtens ligge noget dybere bag. Måske du har en tendens til generelt at have kæmpe mangel på overskud. Det kan være, at du faktisk har brug for at arbejde med dig selv og tænke lidt mere på dig selv. Hos www.bodyallmind.com tilbyder de Body All Mind kropsterapi, som er en anderledes form for terapi, hvor du kommer tættere på dig selv. Terapien kan hjælpe til, at du bedre kan mærke dig selv og føle, hvad du har brug for.

You may also like