Uncategorized

Skift selv dine vinduesviskere

single-image

Det er vigtigt, at du kan se ordentligt ud af ruden, når du kører bil, så du kan se hvad der sker i trafikken. Derfor er det vigtigt, at du skifter dine vinduesviskere, når udsynet begynder at blive dårlig, når viskerne begynder at tage dårligt hen over ruden eller når de begynder at larme når de kører.

Sådan finder du de rette viskeblade

Det er skifte viskeblade er et arbejde, som du let selv kan udføre. Du kan købe viserblade forskellige steder på tankstationer, supermarkeder eller på hjemmesider. På bagsiden vil du typisk let kunne se, hvad det er for en type biler viskerne passer til, og på siden af kassen vil der typisk være en lineal, så du kan måle og se, hvilke viskeblade der passer til hvilken bil. Det er vigtigt, at du bemærker, at der er en retning på nogle viskeblade, som fortæller hvordan de skal monteres.

Sådan gør du

Inden du kan skifte dine vinduesviskere er det vigtigt, at du undersøger, om du skal have sat viskerne i servicestilling inden. Hvis du ikke ved det, kan du læse i bilens instruktionsbog. Det vil gøre arbejde meget lettere for dig, for så kan du nemlig meget lettere komme til viskerne.

Når du går i gang med at skifte viskeblade, er det vigtigt, at du holder fast i viskerarmen. Hvis du ikke gør det, kan du risikere, at du taber den og at den så falder ned i ruden og ødelægger ruden. Derfor skal du også huske at lægge den stille og roligt ned på ruden bagefter. På viskerarmen er en kappe, som har en pilretning der passer til pilretningen på dit nye viskerblad. Her sætter du det nye viskerblad på, og nu har du skiftet vinduesviskerne på din bil.

Selvom du har skiftet dine vinduesviskere ud, er det altså vigtigt, at du sørger for at rengøre og vedligeholde, så du får det bedste udsyn.

You may also like