Indretning

Få dit hjemmekontor helt op i gear

single-image

Der er ingen tvivl om, at hjemmearbejde og hybridarbejde er kommet for at blive. Hjemmearbejde kan give en helt anden balance i mellem arbejde og privatliv, hvis man griber det an på den rigtige måde. Det handler i høj grad om at have et ordentligt sted at udføre sit arbejde, da man vil bruge mange timer på sit hjemmekontor. Men hvad skal man egentlig tage højde for, når man skal opbygge sit hjemmekontor?

Anskaf dig en ordentlig kontorstol

Noget af det første du bør gøre, er at anskaffe dig en god kontorstol. Det fungerer ganske enkelt ikke at sidde på en spisebordsstol. Når du sidder mange timer ved dit kontor, kræver det en stol, der er god at sidde i, og som du kan justere efter dine behov. Det gælder for eksempel at kunne justere højden, sædedybden, vinklen, armlænene og så videre. Jo flere muligheder du har, jo bedre kan du indstille stolen til dine behov.

Generelt skal du forvente at skulle give noget mere, når der er mange justeringsmuligheder, ligesom prisen for en kontorstol i et ordentligt materiale også vil koste noget mere. En kontorstol fra mærket Malmstolen er for eksempel kendt for sit fantastiske materiale og ikke mindst sine gode muligheder for justering. Malmstolen er “best in class”, når det kommer til kontorstole. Der findes naturligvis mange brands, der laver gode kontorstole. For eksempel Interstuhl og Dauphin. Det er altid en god idé at prøve forskellige kontorstole, inden du foretager dit køb. Så er du sikker på at få valgt en stol, der du føler dig godt tilpas i.

God belysning er vigtigt

Ud over vigtigheden af en ordentlig kontorstol, er det også vigtigt med en ordentlig belysning. Det gælder selvfølgelig i de mørke tider, men det er i den grad også vigtigt om sommeren. Om sommeren er det vigtigt at kunne se ordentligt på skærmen hvorfor det giver mening at kunne holde lyset ude. Om vinteren skal rummet i højere grad lyses op, og her bør du have en ordentlig belysning. Det kan du gøre gennem en skrivebordslampe og ved at have god loftbelysning. Ofte er naturligt lys det bedste, så at sidde i et rum med masser af vinduer er også godt. Bare sørg for, at du har mulighed for at kunne lukke lyset ude.

Inspirerende omgivelser

Ud over de nævnte punkter så er det også altid en god idé at have nogle inspirerende omgivelser. Det kan både være i form af planter, vægkunst, billeder familien og kunst. Det skal være en fornøjelse at sidde der, hvor du arbejder. Sidder du i, hvad der minder om et kosteskab, så giver det sig selv, at det ikke er de bedste arbejdsforhold. Sørg for at indrette et kontor, som du føler dig godt tilpas i, og hvor du kan finde inspiration.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like