Gode råd

Få endnu bedre gang i forretningen

single-image

En af de ting, der virkelig betyder noget, når du driver forretning, servicevirksomhed eller restauration er, at det fungerer gnidningsløst med betalinger. Hvis kasseapparatet ikke fungerer, kan der opstå køer, og kunderne bliver utilfredse. Det kan også være til gene for medarbejderne, hvis kasseapparatet ofte går ned eller udfordrer med tekniske problemer. En dårlig scanner er irriterende, og giver unødig langsom betjening. Måske kender du til det, og går i overvejelser om at udskifte dit gamle kasseapparat, for i stedet at investere i et nyt, mere tidssvarende og stabilt kasseapparat? Nedenfor er en række opklarende spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv.

Hvad skal du overveje?

  • Hvor mange varer eller ydelser tilbyder din forretning?

  • Hvor mange transaktioner går gennem kasseapparatet dagligt?

  • Kommer der ofte nye varer i sortimentet og ændres priserne ofte?

  • Er varerne forsynet med stregkoder og har du derfor brug for en scanner?

  • Skal kasseapparatet kunne tages med på fx messer eller markeder?

  • Har du brug for et eller flere displays, så kunderne også kan se beløbet?

Når du har besvaret spørgsmålene, er du et skridt tættere på at kunne vælge den bedste løsning til din forretning. Servicevirksomheder har andre behov end detailbranchen, og derfor findes der en masse forskellige leverandører af kasseapparater og udstyr. Du kan finde det rette kasseapparat her.

Har du brug for ekstraudstyr?

Måske er du indehaver af en blomsterforretning eller en boghandel, og deltager i sommermånederne på torvedage udendørs. Du kan sagtens tage et trådløst kasseapparat med udenfor, hvis blot du tilkøber et wetcover. Det er også muligt at tilkøbe ekstra pengeskuffer samt håndscannere. Igen handler det om at identificere dine behov, og finde den bedste løsning præcis til din virksomhed. Kasseapparater kommer i mange størrelser, kvaliteter og prisklasser. Der er apparater til alle typer af behov, det gælder blot om at afdække disse behov.

You may also like