Have

Ny have på budget

single-image

De fleste haveejere er interesserede i at have en have, der ser ordentlig og velholdt ud. Dog er det ikke alle, der har lyst til at bruge særligt mange kræfter eller penge på det. Dog kan du sagtens få en ny, flot have med et mindre budget. Der skal sjældent de helt store ændringer til, før der kan ses en stor forskel i havens helhedsindtryk.

Skab sammenhæng med flis

Hvis du savner noget sammenhæng i din have, og du ønsker en rød tråd, kan du pynte op med god barkflis. Barkflis kan give din have et naturligt look, der samtidig er rustikt og skaber sammenhæng. Du kan f.eks. lægge det i dine bede, så de kommer til at se anderledes og flottere ud, end hvis man kunne se jord. Desuden kan det hjælpe til at holde ukrudt væk. Det er en nem og forholdsvis billig løsning, der kan gøre en rigtig stor forskel.

Lav dine bede om

Hvis du allerede har nogle forskellige bede, men ønsker en forandring, kan du sagtens gøre det uden at skulle bruge en hel masse penge. Hvis du i stedet for at lave et helt nyt bed med nye blomster, nøjes med at lave om i dine nuværende, vil det stadig give et nyt udtryk. Du kan altid tilføje et par nye blomster ind imellem dine nuværende.

Opfrisk dine havemøbler

Hvis du har en terrasse, har den garanteret en ret betydelig plads i haven. Det er sikkert en, man lægger mærke til. Hvis terrassen ser lidt slidt ud, vil det ofte gøre noget for hele havens helhedsudtryk. Dog kan det godt koste en del, hvis du skulle ud at lave helt ny terrasse. Derfor kan du nøjes med f.eks. at male dine havemøbler eller give dem olie. Det vil stadig skabe en lille forandring.

You may also like