Hus

Sådan: For styr på boligen inden vinteren

single-image

Vi mærker det allerede nu. Vejret bliver koldere, vinden skarpere og langsomt tager efteråret forskud på vinterens nådesløse vejr. Det er ikke kun os, der skutter sig, når vejret bliver ekstra hårdt. Huset bliver lige pludselig også udsat for hårdere kår. Er dit hus af ældre dato, vil du allerede nu bemærke, hvis der mangler isolering eller andet.

Lav en need vs. want liste

Lav en liste, hvor du gør op med dig selv, hvad der virkelig er nødvendigt og kræver handling inden for den nærmeste tidshorisont. Denne liste kalder du need. Din ønskeliste til forbedringer kalder du want. Her skriver du, f.eks. hvis du ønsker dig en ny terrasse eller andet. På den kan du afstemme med dig selv, hvad der kræver handling nu og her. På den måde får du det bedste overblik.

Giv dit hus en bedre forudsætning

Måske bor du allerede i din drømmebolig. Men selv drømmeboligen kan have små skønhedsfejl og skavanker, der hvis man ikke tager handling, har potentialet til at vokse sig til større og mere bekostelige problemer. Gå din bolig igennem, og gør dig selv en tjeneste.

  • Flere virksomheder tilbyder gratis vurderinger. Udnyt disse meninger, og indhent gerne flere.

  • Kan du allerede nu mærke, at der skal ordnes noget, så kom det i forkøbet – så problemet ikke bliver større eller dyrere.

  • Hvad kan du fikse selv, og hvad kræver professionel hjælp?

  • Kræver dit projekt et stillads?

  • Har du selv det rigtige udstyr til at løse din opgave? Du kan forhøre dig hos venner eller leje udstyr.

Uanset om du søger stillads-udlejning i Trekantområdet, en håndværker i Skagen eller bare viden om dit hus tilstand, så kan det være en god idé at gennemgå din nuværende situation. Giv dig selv et forspring, og bliv bevidst, om hvordan du kan forebygge din boligs skavanker.

You may also like