Hus

En housewarming fest du aldrig glemmer

single-image

Du er flyttet og alle dine venner spørger efter om, hvornår du holder housewarming. Særligt dem, som ikke hjalp med at flytte. Typisk, ikke sandt? Men du vil jo egentlig gerne, men du vil ikke bare holde en standard fest, som forsvinder i mængden. Din housewarming fest skal alle gæster kunne huske i mange år. Hvordan krejler du lige den? Gå all in. Sådan her:

Tema

Hold en temafest. Dine venner bad om en fest, og så skal der dæleme også være fest. Måske en magisk fest med farvet belysning, spindelvæv i hjørnerne og dampende drinks (tænk tøris)? Det behøver ikke være Harry Potter for at være magisk, men det univers er der god inspiration at hente fra.

Insister på udklædning, der passer til dit tema, og udlever en lille rekvisit til dem, som ikke kommer udklædt.

Du kan også vente, og holde din housewarming som en Halloween fest? Fyld dit hjem med zombier, gravsten og mumier.

Kun fantasien sætter grænser, og er du endnu ikke kommet helt på plads, når du holder festen, så brug flyttekasserne som en del af temaet.

Underholdning

Det er ikke sædvane, at der er underholdning til en housewarming, og hvis der er, er det typisk en lunken dj. Her kan du virkelig danne præcedens for, hvordan det skal gøres. Hyr noget kvalitetsunderholdning, gerne der passer til dit tema, for eksempel en tryllekunstner, som kan forundre og begejstre alle gæsterne.

Bor du i hus, og får du besøg af flagermus ved skumringstid er det også en meget anderledes attraktion at vise dine gæster, særligt hvis det passer til dit tema. Deres flyvemønstre og hvor præcist de navigerer er fascinerende at observere på nært hold.

Mad

Få mad, drikke og snacks til at passe til temaet, og der vil ikke være et øje tørt. Hvis vi fortsætter i den magiske verden, vil bare det, at lave effekter med tøris få dig langt. Giv din mad alternative farver med frugtfarve, form dem så de passer til temaet, den slags er ikke kun sjovt til børnefødselsdage. Dine gæster vil huske det for evigt.

You may also like