Hus

Skal du sælge din bolig på Frederiksberg?

single-image

Har du en ejerbolig på Frederiksberg, som du ønsker at sælge, så er det nemmest at sælge gennem en ejendomsmægler i stedet for at gøre det selv. Du kan for eksempel vælge en ejendomsmægler på Frederiksberg, som har den fordel at kende det lokale marked. Mægleren tager sig af det meste i forbindelse med dit salg, så det eneste du skal gøre er at have dit hjem pænt til fotografering og gøre det indbydende, når der er fremvisninger, så køberen nemmere bider på krogen.

Når du vil købe en bolig

Skal du i stedet for købe dig en bolig, så er det også en god idé at opsøge en mægler, da de ud fra dine ønsker kan se, hvad de har af mulige boliger til salg. Du kan enten se boligerne på forskellige dage, eller samle sammen til en kigge-bolig-dag, hvor du ser flere mulige boliger på en dag. Det kan også være at mægleren har en god bolig på hånden, som du måske ikke selv ville have opdaget. Med hjælp fra en mægler skal du blot oplyse din liste af ønsker for en bolig. Hvor skal den ligge? Hvad må den max koste? Hvor mange værelser? Skal der være have? Og hvad du ellers har i tankerne.

Køb og sælg bolig uden om en ejendomsmægler

Det er faktisk muligt at købe og sælge en bolig uden om en ejendomsmægler. Hvis du klarer det selv, så slipper du for at skulle betale det høje salær, som mægleren gerne tager for salget. Det er faktisk ikke så omstændigt igen at stå for det selv, med der er selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksom på, men det er nemt at finde på nettet, og du kan også få hjælp fra din boligadvokat.

Lej din bolig ud, mens du venter på det rette marked

Hvis du står overfor at skulle sælge din bolig, men markedet ikke er til det, så kan det bedre betale sig at vente et par år, til markedet går op igen. I mellemtiden kan du leje din bolig ud, så du ikke står med to boligudgifter. Det er som regel nemt at udleje sin bolig, især hvis du bor på Frederiksberg. Sørg for at lave en lejekontrakt med lejeren, så I aftaler lejeperiode, priser og så videre på forhånd. Du kan flere steder få hjælp til at udarbejde en fornuftig lejekontrakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like