Uncategorized

Hvad skal du lave med dine børn til sommer?

single-image

Vil du gerne have en anderledes sommer i år, hvor hele familien ikke bare sidder hver for sig med hver deres mobiltelefon? Vi har samlet nogle forskellige, anderledes idéer til, hvad du kan lave med dine børn, så både du og dem nyder tiden mere.

Sæt begrænsninger for brug af elektronik

Hvis du nogensinde vil have børnene til at slippe deres iPad, er du nødt til at sætte nogle begrænsninger for brug af dem. Men for at gøre det lidt sjovere for børnene, kan du bruge en Time Timer. En Time Timer er et grafisk nedtællingsur, som giver barnet mulighed for at følge med i, at tiden går, også selvom han/hun måske ikke kan klokken. Hvis du sætter uret til 30 minutter, kan dit barn lettere begribe, hvor meget tid han/hun har tilbage. Så kan de hele tiden følge med, og I undgår nogen konflikter, når tiden er gået, fordi det ikke bare sker pludselig. Køb det på spektrumshop.dk

Tag på picnic

Hvis I vil lave noget lidt anderledes sammen, så tag på en gammeldags picnic enten i haven eller i den nærmeste park. Vær sammen om at lave nogle sandwiches, køb nogle juicebrikker og nogle kiks. Pak nogle tæpper i en taske, og så er I klar til picnic. En god idé er også at pakke nogle havespil såsom Crockett, kongespil eller stangtennis.

Hold telttur i haven

Er I så heldige at have et telt, så slå det op i haven og hold telttur alle sammen. I kan eventuelt grille på en engangsgrill og spise maden på et tæppe også. Hvis I virkelig vil fuldføre aftenen, så grill skumfiduser til sidst. Det er ren hygge og noget, som alle kan være med på.

Lav jeres egen fodboldkamp

Er I vilde med at være aktive og bevæge jer, så afhold jeres egen lille fodboldkamp. Tag hen på den lokale sportsplads med en bold under armen. Del familien op i to og begynd at spille. I vil for alvor få pulsen op og få grint. Stil eventuelt en præmie på højkant til vinderen, så der er noget at kæmpe for. F.eks. ”Taberen giver is til vinderen”.

Tag på loppemarked

Sommeren er også tiden for loppemarkeder. Hvis I synes det er hyggeligt at gå rundt og kigge på ting, så tag til et loppemarked for at gøre det. Hvis ikke det er jeres favoritting, så vær sammen om at tømme huset for ting, I ikke bruger og sælg dem på et loppemarked. Del pengene og brug dem på den største is i slutningen af dagen.

Fælles for alle disse aktiviteter er, at det handler om at være sammen. Det er ikke så vigtigt, hvad det er, I laver, men mere, at I laver dem sammen og hygger jer med det. Det behøver hverken at være dyrt eller svært at holde sommerferie. Det meste kan klares med en have eller en græsplæne i nærheden, nogle is og godt humør.

You may also like