Uncategorized

Inviter vennerne på en vellykket middag

single-image

At sidde i timevis og snakke og spise lækkert mad med sine venner er altid hyggeligt. Men i en travl hverdag kan det dog være lidt af en udfordring at få samlet vennerne. Derfor kan du med fordel tage initiativet til en middag sammen med vennerne. Meld en dato ud i god tid så dine venner hurtig kan få sat kryds i kalender, og dermed ikke blive forhindret af andre aftaler. Eller I kan sammen finde en dato, hvor I alle kan være med. Når datoen er fastlagt, kan forberedelserne gå i gang. Herunder får du nogle gode råd og tips, så din middag bliver yderst vellykket.

Hvilken mad skal I have?

Start med at finde ud af, om I skal have 3-retters menu, 2-retters eller blot en enkelt ret. Herefter kan du gå i gang med at finde opskrifter og lave en indkøbsliste. Det kan være en fordel at give sig i kast med en ret, som du har prøvet at lave før. Så slipper du for stressen, hvis den nye opskrift ikke går efter planen. Uanset hvilken ret du vil lave til dine venner, er det vigtigt at have køkkenudstyret i orden. Især knivene er vigtige. Med et knivsæt fra Knivblokken.dk er du sikker på, at du har knive i høj kvalitet som let skærer i både steg, grøntsager og meget mere.

Vælg drikkevarer der passer til maden

Når du har besluttet dig for, hvilken mad I skal have, er det tid til at finde drikkevarer. Vælg nogle drikkevarer som passer til maden. Overvej derfor om I skal have øl, hvidvin eller rødvin. Skal I f.eks. have fisk er en let hvidvin ideel. Skal I derimod have en oksesteg passer en lækker rødvin perfekt til dette. Spørg evt. din lokale købmand til råds så du får en vin eller øl, som passer til maden.

Underholdning og hygge

Sørg for at gøre din bolig hyggelig inden gæsterne kommer. Ryd det værste rod op og sæt evt. friske blomster i vaserne. Tænd et par stearinlys for at skabe en hyggelig stemning. Skal det være en middag med gang i, kan du også pynte op til fest. Pynt da med nogle balloner, serpentiner og andet festligt pynt. Det vil dine venner sikkert synes godt om.

Selvom snakker sikkert kommer til at gå godt hele aftenen, er det altid hyggeligt med et spil. Måske har I et bestemt spil, I altid plejer at spille? Find det frem så det er klar.
Der findes mange sjove brætspil, hvor man kan være flere spillere, og hvor man kan dyste mod hinanden. Det er altid sjovt, og giver et godt grin.
Ellers er et slag kort altid hyggeligt og sjovt. I kan vælge at spille nogle af de klassiske kortspil f.eks. 500, eller I kan finde et nye sjovt kortspil på nettet. På nettet findes et hav af forskellige kortspil og de dertilhørende regler. Det vil helt sikkert skabe en sjov og hyggelig stemning at spille et spil.

You may also like