Uncategorized

Sprængning med knald på

single-image

Går du og undrer dig over, hvad der kan fjerne en gammel bygning, konstruktion eller naturdel hurtigt, for at kunne gøre plads til noget nyt? Så kan en sprængning af det gamle byggeri eller naturdel gøre dit arbejde meget nemmere. I stedet for at kalde flere store maskiner ind for at kunne rykke en bygning ned, så er det da meget nemmere at tilkalde et bombehold, som kan komme og fjerne det hele på kort tid uden at skulle koste en formue. Så er det også noget af et syn at kunne opleve, hvis man skal sprænge en gammel silo eller andet i luften.

Sprængningsservice i Danmark

Når vi snakker spræninger, så går tankerne direkte til ”Dynamit-Harry” fra ”Olsen Banden”, da det ikke er noget, som vi alle ser til dagligt. Det er et hårdt og farligt arbejde, som kræver yderst stor opmærksomhed på sikkerhed og omførlighed med sprængstof. Det er et arbejde, der kræver en længere uddannelse at tage for at kunne kalde sig ekspert inde for området – og det kræver også matematik på højniveau.

Et firma, som arbejder med sprængninger i Danmark, ved navn Dansk Sprængnings Service har mange års erfaring med dette, og de kan ikke vente til at skulle hjælpe den næste med at sprænge noget i luften. Deres motto er ”Spring problemet i luften”, hvilket understøtter, at de kan fjerne problemer ved at springe det i luften. Det kan godt lyde en smule ekstremt, at deres motto er således, men deres hensigter er udelukkende gode og for at kunne hjælpe dig, så dine drømme kan gå i opfyldelse. Firmaet har 3-4 sprængningsteams til rådighed, og de er altid klar til hurtig udrykning.

Firmaet tilbyder sprængninger af flere former, såsom fundamenter, skorsten, siloer, hultagning, brydning af beton og meget mere. Der er mange områder, som ikke falder en ind, som kan sprænges i luften eller brydes ned. Det kan være en stor ressourcebesparelse for mange at hyre sådan et bombehold til at klare opgaven frem for at hyre et hold af gravemaskiner og kraner.

Hvis du har fået en større interesse for at lære mere omkring Dansk Sprænings Service, så kan du læse mere her.

You may also like