Gode råd

Gå de lune sommeraftner i møde

single-image

Sommeren er over os, og det er lig med sommerferier og lunere temperaturer. Mange bruger ferien til at drage syd på til turkist vand og palmetræer, men der er nu også noget helt særligt ved den danske sommer. De lune dage og den grønne og frodige natur skaber til sammen de helt rigtige forudsætninger for en lækker ferie i sommerhuset, derhjemme på terrassen eller i en af Danmarks skønne byer. Men det, der er helt unik for den danske sommer, er de lange sommeraftner.

Hvor solen tidligt forsvinder bag horisonten, jo længere sydpå du kommer, kan du herhjemme nyde den til sent ud på aftenen. Det betyder, at grillfesten kan vare længere, du kan lige læse et kapitel til, inden det bliver helt mørkt, og en aftendukkert kan du også tage, uden at det er mørkt. Det er helt sikkert en luksus, de færreste ville være forundt.

Hjemmestrik, når det er bedst

Selvom dagen har været varmt, kan de lange sommeraftner dog være kølige. Men med en lækker hjemmestrik har du mulighed for at få mest ud af døgnets sidste lyse timer. En vamset sweater eller et blødt sjal kan holde dig lun, uanset om du sidder på balkonen og nyder en kop aftente, om du tager en aftentur på stranden eller går den sidste tur med hunden inden sengetid.

For at få mest ud af din hjemmestrik er det vigtigt, at du vælger et garn af god kvalitet. Det kunne eksempelvis være det populære Lana Grossa, der kommer i alskens farver og kvaliteter. En strik af dette skønne garn er du sikker på at kunne bruge hele sommeren, så du med fulde kan nyde de lange og lækre sommeraftner i Danmark.

You may also like