Hus

Her er 3 gode råd til, hvordan du nemmest klarer din næste flytning

single-image

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider, der linkes til.

En flytning kan godt være en rigtig hård omgang, specielt hvis det er første gang, man flytter. For der er rigtig meget, man skal huske på. Har man styr på alle detaljer, kan flytning dog også være en rigtig fantastisk oplevelse, hvor man begynder en ny epoke i livet et helt nyt sted.

Vi har her valgt at samle tre rigtig gode flytteråd. Du kan få mange flere gode råd med denne huskeliste til flytning.

1. Husk at flytte din adresse

Noget af det vigtigste, nok faktisk det vigtigste overhovedet, er at få flyttet din adresse. Det gør du til folkeregistret, hvor du meget nemt og hurtigt kan oplyse din nye adresse. Når du har flyttet adresse hos folkeregistret, har du officielt flyttet adresse, og derfor vil sådan noget som post og pakker også blive sendt til dig med postvæsnet. Der er altså ingen grund til at kontakte postvæsenet vedrørende flytning, for de henter deres information fra folkeregistret.

Det er meget vigtigt, at du husker at melde din flytning til folkeregistret, men det er som sagt ikke spor svært, og det tager ikke lang tid.

2. Sørg for at have styr på el og internet

Når man flytter for første gang, er der meget, man ikke nødvendigvis tænker over. Internetudbyder og elselskab er nok to ting, som ikke står øverst på manges to do-liste. Man ved selvfølgelig godt, at man skal have internet og el, men måske har man ikke helt overvejet, hvem der skal være ens udbyder.

Heldigvis er de rigtig mange selskaber, der udbyder internet, og lige så mange selskaber, der leverer el. Du kan faktisk spare rigtig mange penge, hvis du bare sætter sig ned og læser om dine muligheder. Det er faktisk slet ikke så svært, som det måske lyder.

Der findes f.eks. elselskaber, der leverer grøn strøm til en meget billigere pris end andre elselskaber, og som ung er det altid godt med en mulighed for at spare penge. En god tommelfingerregel er, at el koster ca. 2,25 kr. pr. kWh, men hos flere af de store elselskaber skal man betale mere for el. Det skyldes, at man som kunde betaler for dyre abonnementer og for overhovedet at være kunde. Det er der heldigvis elselskaber, der har gjort op med, og derfor kan du få el til langt færre penge.

3. Husk at pakke fornuftigt

At pakke fornuftigt er selvfølgelig et vidt begreb, men du skal som udgangspunkt pakke kasserne så lette som overhovedet muligt.

Det vil sige, at du f.eks. ikke skal fylde en hel kasse med bøger, for så bliver den alt for tung at flytte, og måske går kassen endda i stykker. Pak derfor både nogle bløde og tunge genstande sammen, så kassen ikke blive for tung. Du skal selvfølgelig være bevidst om, at skrøbelige genstande ikke skal pakkes sammen med bøger, for så går de måske i stykker. Pak altid, så du kan bære kasserne – det er hovedreglen.

Flytning kan være besværligt, men med denne korte artikel har vi forhåbentlig givet dig et overblik over, hvad du skal tænke på, når det er din tur til at flytte.

You may also like