Indretning

Som du kender den, men alligevel helt anderledes

single-image

Der er mange ting, der er essentielle for os mennesker. Ting, som vi i vores liv simpelthen ikke kunne forestille os at være foruden. Det kan være de ting, som vi simpelthen ikke kan leve uden, men så er der også de ting, som vi bare ikke kunne forestille os at leve uden.

Det er blandt andet sofaen. Sofaen er et samlingspunkt, og det har den altid været. Den er også ofte forbundet med en vis komfort. Det er her, hvor vi oftest mødes med dem, som vi har kær. Vi vil som regel samles andre steder, hvis det er mere formelt, ved eksempelvis spisebordet, hvis det er gæster eller en anden anledning.

1+1 giver 2 i én

Noget helt andet, der i den grad ikke bare er essentielt, men også ganske nødvendigt for, at vi kan fungere som mennesker, er sengen, der sikrer os den søvn, som er så vigtig for, at vi overhovedet er i stand til at gøre noget og have nogen form for energi.

Men oftest er sengen kun en ting, som vi bruger om natten, og det er som bekendt en nødvendighed at have en seng, men måske skal vi ikke have den, som vi plejer traditionelt.

Her kommer sovesofaen ind i billedet. Løsningen der kombinerer sofa og seng i én, og der er fyldt med fordele.

En seng står bare og fylder om dagen, da vi typisk vælger sofaen, hvis vi skal slappe af uden at sove. Derfor kan man med sovesofaen lave sin seng fra sofa til seng på 0,5. Det er smart, og så er det godt for økonomien, da det jo også på den økonomiske front er 2 i én. Nu skal du altså ikke længere ud og investere i både seng og sofa, og derved får du penge til overs, som kun de færreste vil klage over.

You may also like