Elektronik

Hvordan vælger du en god printer til hjemmet?

single-image

Det kan være svært at vælge printer til dit hjem, fordi du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Her vil vi give dig nogle bud på, hvordan du finder en god og billig printer.

Det er guidelines til, hvad du skal kigge efter. For det er forskellige fra hjem til hjem, hvad der er en god printer.

Det skal du tænke på

  • Hvad skal du bruge den til? Hvis du kun skal bruge den til at udskrive skoleopgaver, kan du nøjes med at købe en billig printer med fokus på sort farve. Hvis du skal udskrive flotte grafiske figurer, kan det være en god idé at finde en god og hurtig laserprinter.
  • Hvor meget koster det at skifte printerpatroner til den? Ofte kan du få en billig printer, hvor du betaler mange penge hver gang, at du skifter blæk. Du kan dog altid finde et stort udvalg i printerpatroner ved at gå på nettet.
  • Skal du printe i 3D? I dag har du mulighed for at printe i 3D. Disse printere er dyre, så du skal kun købe en, hvis du har god grund til det. Prisen vil helt sikkert falde drastisk over de næste ti år.
  • Trådløs printer? Hvis I er flere, der skal bruge samme printer, kan det være rart, at I kan sende printeropgaver til den uden nogle ledninger. Men hvis I vil have en billig løsning og ikke gider opsætte det, så er det stadigvæk let at købe en printer med USB-stik.

Overvej om du har brug for en printer

I dag er det begrænset, hvor tit man skal udskrive noget, fordi de fleste hellere vil modtage en e-mail fra dig. For miljøets skyld er det en god idé at tænke over dine behov, og om du behøver din egen printer.

You may also like